Politika Privatnosti


Ova politika privatnosti objašnjava našu praksu kako se Vaši podatci prikupljaju i čuvaju.

Ova politika privatnosti se primenjuje bez obzira na to da li za pristupanje našim uslugama koristite računar, mobilni telefon ili drugi Smart uređaj.

Ako se ne slažete sa ovom politikom privatnosti molimo Vas da ne koristite naše usluge.

 

Ko smo mi

 

Mi smo MySpy detektivska oprema (dalje MySpy ili Mi).

Naša adresa veb mesta je: https://myspy.rs (dalje vebsajt, website).

Naša email adresa je myspy.rs@gmail.com

Naš telefon je 063 220 959.

 

Koje lične podatke skupljamo i zašto ih skupljamo

 

Ukoliko koristite naš sajt, podaci o Vama će biti prikupljeni uz pomoć Google Analitike. Ove podatke koristimo radi vodjenja interne statistike i poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva.

Ukoliko nam pišete direktno na našu mail adresu, Vaš email će biti sačuvan radi budće komunikacije.

 

Obrasci za kontaktiranje

 

Ukoliko koristite dodatak za obrazac za kontaktiranje, mi ćemo sačuvati email adresu koju ste ostavili u obrascu, kao i kontakt ime i sadžaj poruke koju ste poslali.

Ovi podaci se čuvaju trajno.

 

Kome prosledjujemo Vaše podatke

 

MySpy nikada neće proslediti Vaše podatke trećim licima ni pod kojim uslovima sem u slučaju kršenja zakona.

 

Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta

 

Članci na ovom veb mestu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta se ponaša na potpuno isti način kao da je vaš posetilac posetio drugo veb mesto.

Ta veb mesta mogu da prikupe podatke o Vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to veb mesto.

Na našem sajtu je ugneždjen sadržaj sa YouTube.

 

Dodaci za društvene mreže

 

Naše sajt koriste dodatke za društvene mreže. Kada koristite sajt koja sadrži dodatne komponente, informacije mogu direktno da se prenesu sa uređaja na operatera društvene mreže.

Ni na koji način ne utičemo na podatke koje prikuplja dodatna komponenta. Ako ste prijavljeni na društvenu mrežu i  kliknete na „Deli” informacije se automatski prikazuju na profilu društvene mreže. Čak i ako niste prijavljeni na nalog društvene mreže, moguće je da dodatne komponente prenesu vašu IP adresu operaterima društvene mreže.

 

Veze ka trećim stranama

 

Naše sajt može da sadrži veze ka veb lokacijama i uslugama trećih strana, koje nisu pod našom kontrolom.

Ne snosimo odgovornost za bezbednost niti privatnost onih informacija koje su prikupljene putem veb lokacija ili drugih usluga. Budite obazrivi i pročitajte izjave o privatnosti koje se odnose na veb lokacije i usluge trećih strana koje koristite.

 

Sa kim delimo vaše podatke

 

Vaši podaci su deljeni sa Google Analitikom. Kako Google obradjuje Vaše podatke možete pogledati na https://policies.google.com/privacy

 

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

 

Vaši podaci se čuvaju u Google Analitici 38 meseci.

Vaš email se ne briše.

 

Gde šaljemo vaše podatke

 

Vaši podaci su slani na hosting provajder našeg sajta, Adriahost njihovu politiku privatnosti proverite na https://adriahost.rs/pravilnik-o-zastiti-podataka-o-licnosti/

kao i na hosting provajder Amazon, njihovu politiku privatnosti možete pogledati ovde .

 

Kako štitimo vaše podatke

 

Vaši podaci su šifrovani SSL enkripcijom.

 

Security Logs

 

Posećivanjem login stranice postavlja se privremeni kolačić koji pomaže sa nekim alternativnim metodama logina. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i ističe posle 1 sat.

 

IP adresa posetilaca user ID ulogovanih korisnika i korisnička imena kojima se pokušava logovanje se čuvaju da se provere za zlonamerne aktivnosti da bi se sajt zaštitio od različitih vrsta napada. Ovi podaci se čuvaju 14 dana.

 

Ovaj sajt se skenira radi pronaženja potencijalnog malvera sa Sucuri’s SiteCheck. Mi ne šaljemo lične informacije Securiju, ali Securi može da nadje lične podatke postavljene javno tokom njihovog skeniranja. Za više informacija pogledajte Sucurijevu politiku privatnosti https://sucuri.net/privacy .

 

Bezbedonosni logovi se čuvaju 14 dana

 

Ovaj sajt je deo mreže sajtova koji su zaštićeni od DDoS napada. Da bi se obezbedila ova zaštita, IP adresa posetilaca koji pokušavaju da se uloguju je deljena sa uslugoma od ithemes.com. Za detalje pogledajte iThemes politiku privatnosti https://ithemes.com/privacy-policy/ .